Choď na obsah Choď na menu
 


Pretože mi chodí veľa otázok mailom, pokúsim sa v tejto sekcii  rozbehnúť nejaké to "fórum". Možno si tu viacerí nájdu odpoveď na to, čo ich zaujíma..

 

Do komentárov môžete pridávať svoje otázky ohľadom pečenia, zdobenia, výroby ozdôb a figúrok, poťahových hmôt, atď..

 

 Budem sa snažiť pomôcť vám..  

 

do7.gif

 

 Mrzí ma, že niekedy odpisujem neskoro na vaše otázky. Ak by ste potrebovali súrne poradiť, zavolajte mi hocikedy. Moje číslo je na pravej strane v kontaktoch. Prípadne napíšte správu na FB Torty od Lorny.

Dočasne pozastavujem fórum, v poslednom čase nestíham odpisovať. Po Novom roku ho opäť spustím :-)

 

Komentáre

Prehľad komentárov

Lorna - Re: Basa nastroj

Ďakujem vám..:-)
Píšem neskoro, už máte asi tortu za sebou.. Na tú okrúhlu by sa hodila basa vyrezaná z hmoty a vymaľovaná. Asi by som si niekde našla obrázok basy, vytlačila ho, vystrihla a podľa toho by som vyrezávala.. Mrzí ma, že tak neskoro píšem.. Nech sa vám darí..:-)

MarcelA - Basa nastroj

zABUDLA SOM BUDE MAT 18 ROKOV TAK JE TO PRE MLADEHO CHALANA...

Monika - všetko, čo som videla na tejto stánke:

Ozaj nádherné dielka :)
Dávno som nevidela také krásne tortičky a medovníčky :)

Lorna - Re: všetko, čo som videla na tejto stánke:

Veľmi pekne ďakujem za pochvalu..:-)

Brigit - Blahozelanie

Ahoj,chcela by som Ti zablahozelat k narodeniu malickeho pokladu a zaroven aj popriat krasne prezitie vianocnych sviatkov .

Lorna - Re: Blahozelanie

Ďakujem veľmi pekne..:-)

ninuška - dieťatko

blahoželám, k tomu nádhernému uzlíku šťastia a prajem mnoho zdravia, Božieho požehnania

Lorna - Re: dieťatko

Ďakujem veľmi pekne..:-)

Alica J. - Telová farba

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu ako zvládnuť vytvoriť figúrku, postavu v telovej farbe. Akú hmotu použiť a ako ju zafarbiť. Ďakujem a veľká poklona za nádherné torty. Máte zlaté ruky.

Lorna - Re: Telová farba

Dobrý deň,
ospravedlňujem sa, že až teraz odpovedám na vašu otázku. No narodila sa mi dcérka a ja akosi nič pri nej nestíham..
Telová farba sa dá kúpiť, napr. tu: http://www.tortickovo.com/tortickovo-cukrarskepomocky/eshop/2-1-Farby/4-2-Gelove-farby-Wilton/5/6-Gelova-farba-Wilton-telova-ivory
No a hmota na modelovanie je veľmi dobrá Smartflex..
Nech sa vám darí..:-)

Anna Gibasova - podnos pod tortu "krstinová pre Vivien"

Dobrý deň. Prosím Vás chcela som sa spýtať aký podnos ste použili pod tortu krstinová pre Vivien? Ďakujem za odpoved. Nech sa Vám darí. Vaša obdivovateľka

Lorna - Re: podnos pod tortu "krstinová pre Vivien"

Dobrý deň,
podnos je robený z hrubého kartónu (bol hrubý asi 3 cm) a obalený papierom.. Neviem, či sa niekde dá taký kartón zohnať. Mne sa to už nepodarilo..

Katerina O. - :)

Dakujem Vam velmi pekne za odpoved ohladom potahovych hmot.Omluvam sa,za tu poznamku o detoch,myslela som,ze mate mensie deti...vyzerate mladucko.Drzim Vam palce nech mate dievcatko a hlavne nech ste aj s miminkom zdravi.Vela stastia!!!K:)

Lorna - Re: :)

Ďakujem, to je v poriadku..:-)
Dievčatko sa nám narodilo, je zdravé, akurát nič pri nej nestíham.. Pekný večer prajem..:-)

miša - praskové farby

Dobry den , chcela by som sa opyat kde mozem zohnat poravinarske farby na zdobenie, a tiez ake farby su najlepsie na zdobenie teda farbu na kvety ci praskove alebo gelove. Ak by ste mi mohli poradit niaku konkretnu predajnu. Dakujem.

Lorna - Re: praskové farby

Dobrý deň,
farby sa dajú kúpiť v hociktorom cukrárskom obchodíku, pozrite v pravom stĺpci v obľúbených odkazoch. Gélové farby sú vhodné, ak chcete zafarbiť celú hmotu a práškovými sa dobre tieňujú napr. hotové uschnuté kvety z hmoty..

beata - slané pagáčky

Dobrý deň, Vedeli by ste mi poradiť niaký dobrý recept na slané pagáčky na 3OO ks.? a za akú cenu by som ich mala predať ? Ak by ste vedeli ďakujem za radu. :)

Lorna - Re: slané pagáčky

Dobrý deň,
neviem vám poradiť, slané pečivo nepredávam. Keď robím len na doma, tak z lístkového cesta slané tyčinky so sézamom, alebo kolieska s klobáskou..

blmiba - nejedlá ozdoba - kočík na krstinovu tortu

dobrý den,

chcem sa informovat ... na tore, ktora sa ukazuje pri otvoreni vašej stránky, je na poschodovej torte kocik ... je ejdly alebo cely umely??? kde sa dal kupiť??? predávate???

Lorna - Re: nejedlá ozdoba - kočík na krstinovu tortu

Dobrý deň,
vrchná časť kočíka je jedlá, spodok s kolieskami je umelý.. Robila som ho ja, no nepredávam ozdoby.. Fotopostup na výrobu nájdete tu: https://lorna.estranky.sk/clanky/fotopostupy/kosik-a-kociarik-s-babatkom.html