Choď na obsah Choď na menu
 


Karamelové šuhajdy

1 salko

20 dkg sekaných vlašských orechov

12 dkg masla

čokoláda

 

Postup:

Celé salko v plechovke dáme do hrnca s vodou a varíme asi 2,5 hodiny. Vychladnuté ho zmiešame s maslom a orechami. Do papierových mini košíčkov nalejeme na spodok trochu roztopenej čokolády, na stuhnutú dáme salkovú plnku (najlepšie nastriekať ju vrecúškom na zdobenie) a vrch polejeme zase čokoládou. Môžeme posypať ešte malými, farebnými ozdôbkami, perličkami, cukríkmi, orechami.. Sú výborné, vždy sa zjedia medzi prvými..

 

 

Vložiť recept na nástenku

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Kvetka - perfekt

Tak môžem povedať že papračka to je ale... VYNIKAJÚCE! Ste veľmi šikovná a ďakujem za inspiráciu.