Choď na obsah Choď na menu

Karamelové šuhajdy

19. 4. 2010

1 salko

20 dkg sekaných vlašských orechov

12 dkg masla

čokoláda

 

Postup:

Celé salko v plechovke dáme do hrnca s vodou a varíme asi 2,5 hodiny. Vychladnuté ho zmiešame s maslom a orechami. Do papierových mini košíčkov nalejeme na spodok trochu roztopenej čokolády, na stuhnutú dáme salkovú plnku (najlepšie nastriekať ju vrecúškom na zdobenie) a vrch polejeme zase čokoládou. Môžeme posypať ešte malými, farebnými ozdôbkami, perličkami, cukríkmi, orechami.. Sú výborné, vždy sa zjedia medzi prvými..

 

 

Vložiť recept na nástenku

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

perfekt

(Kvetka, 22. 3. 2016 18:06)

Tak môžem povedať že papračka to je ale... VYNIKAJÚCE! Ste veľmi šikovná a ďakujem za inspiráciu.