Choď na obsah Choď na menu
 


Volám sa Andrea, bývam v Prievidzi a tortičky patria medzi moje záľuby.. Nie som vyučená cukrárka a možno práve preto ma to baví.

Torty robím hlavne pre našu rodinu, priateľov a známych, no spravím aj pre ľudí, ktorí si sami nedokážu upiecť tortičku podľa vlastných predstáv, alebo na to nemajú čas (nie, že ja by som ho mala nazvyš, ale nájdem si ho :-)) Okrem tort sa venujem aj zdobeniu medovníčkov. Kým som mala dosť času na materskej dovolenke, robila som medovníčky do zahraničia, na rôzne výstavy, do časopisu, v televízii, no a samozrejme rodine, priateľom a známym, aby im spríjemnili vianočnú atmosféru.  Teraz už je času pomenej, ale vždy si ho nájdem na tieto sladké dobroty.. :))

Táto stránka vznikla  preto, aby som sa s vami mohla podeliť o recepty, rady, nápady a inšpirácie, postupy, atď..

 

Ak  budete chcieť v niečom poradiť, čo sa týka tortičiek, či medovníkov, píšte, volajte, rada poradím, keď budem vedieť, prípadne využite fórum na tejto stránke..:-))

V každom prípade ďakujem za vašu návštevu mojej stránky a prajem krásny deň..:))

 Lorna

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Liunka Daniela - Čo povedať?

02. 05. 2010 16:59
tak tieto torty nemajú chybu, čo dokážu ruky jednej baby, to je na zamyslenie, je to proste obdivuhodné. jemné, čisté, chutné, kam sa hrabem s koláčom z kyslého mlieka? klobúk dole, Andrejka

Lorna - Ďakujem..:))

26. 04. 2010 09:45
Muška, veľmi pekne Ti ďakujem za pochvalu..:))

Janka Muska - Moja skúsenosť

17. 03. 2010 12:52
Neviem, či môžem takto písať, ale nedá mi: Mala som tú česť už tri krát ochutnať Andrejkinu tortu a musím povedať, že každá bola vynikajúca a každá z nich bola malé majstrovské dielo. Ja nie som dosť šikovná na pečenie alebo na to možno nemám vlohy.. Takže všade chválim Adkine cukrárske umenie... Držím palce, Adka, nech ti to tu rozkvitá...