Choď na obsah Choď na menu
 


Magnólia

Obrázok

Narýchlo som nafotila postup na kvet magnólie.. Netreba k tomu žiadne formičky, stačí vyrezávať od oka, alebo podľa vystrihnutej šablóny, prípadne ak máte staré formičky, môžete si z nich vyrobiť podobné tvary podľa šablóny. Potrebné sú však floristické drôtiky (tenšie) a floristická páska (biela a zelená).. Zabudla som do fotiek napísať, že drôtik treba pred pichnutím do lupienku namočiť do jedlého lepidla, vody, alebo vaječného bielka, aby sa prilepil a lupienok sa nekrútil.. Nech sa darí..

 

 

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Dagmar - Vďaka

Lorna, máš nádherné torty, chodím na Tvoje stránky na inšpiráciu . Je to ako pohladenie po duši. Ďakujem, že sa podelíš o svoje nápady.

majka - poďakovanie

Milá Lorna.Máš veľmi krásnu prácu.Ďakujem,že pomáhaš všetkým,ktorý sa učia robiť tortičky.

Aďa - Re: poďakovanie

aj sa sa chcem poďakovať za postupy na kvetinky, ste šikovná a vážim si , že to zverejňujete a pomáhate nám...ešte raz ďakujem

Lorna - Re: Re: poďakovanie

Za máličko, rada sa podelím o svoje skúsenosti..:-)

veronika - :)

Náhodou som natrafila na Vašu stránku a musím uznať, že robíte krásne diela, teda torty :) A najviac ma potešili foto postupy, pretože sa chystám prvýkrát vytvoriť tortu k narodeninám aj s kvetmi. A mohlo by ich byť aj viac :) Prajem veľa úspechov :)

Lorna - :-)

Nemáte za čo, som rada, že vám fotopostupy pomáhajú..:-) Nech sa vám darí..:-)

Blanka Samková - Díky

Díky za krásné stránky a fotopostup, pokusím se o magnólii a ta zvláštní růžička je krááásná a samozřejmě i vše ostatní stejně jako dortíky!

Zuzka - Poďakovanie!!!:-))))))))))))))))))))

Ste úžasná, že nám takto pomáhate aby aj mi "menej" šikovné(začiatočníčky) môhli si urobiť takúto nádheru, ešte raz Ďakujem