Choď na obsah Choď na menu
 


Jednoduché elegantné kvety

Obrázok

Tieto kvety naozaj nie sú náročné a určite ich zvládnete aj vy.. Aj napriek svojej jednoduchosti pôsobia veľmi elegantne a noblesne. Tu je fotopostup na ich výrobu.

 

  

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

laura - nadhera

to ako wow

Zdenka - Zdenka... 21.8.2015

Nádhera...ako živé......vyskúšam..... ;-) R

anna - nadherné

orna.estranky.sk

Eva - Kvety

Prajem pekný večer ja by som Vas poprosila o radu,mne sa nerobia vlnky na lupienkach prosim vas poradte my ako to mam spravit

Gabika Dujavová - Otázka

Prepáčte že obťažujem ale chcela by som vedieť kde kupujete tie bábätká na tie krstinové torty lebo my budeme mať krstiny v decembri. tak prosím odpíšte.

Lorna - Re: Otázka

Dobrý deň,
bábätká si vyrábam..:-) ale myslím, že sa dajú kúpiť aj niekde v cukrárňach..

peťa - upevnenie

je to krásne, vyskúšam to. som úplný amatér :) prosím vás ako tieto kvietky upevňujete na tortu?drôtikmi?Ďakujem.

Lorna - Re: upevnenie

Dobrý deň,
áno, drôtikmi.. Nech sa vám darí..:-)

Anna - Kupa kvietkov

Chccem sa informovat o kupe tychto krasnych kvietkov

Lorna - Re: Kupa kvietkov

Bohužiaľ, kvietky nepredávam..

Anna - Kupa kvietkov

Chccem sa informovat o kupe tychto krasnych kvietkov

Anna - Kupa kvietkov

Chccem sa informovat o kupe tychto krasnych kvietkov

katarina - kupa

tieto kvietky su nadherne , daju sa aj kupit? potrebujem 5 kusov

lucia - krásne

dobry den, chcela by som sa spyatt , tieto kvietky som sa pokuasala ja ja "amater" urobit, ale vobec sa mi nedarilo stensit-zvlnit tie okraje kvietkov, nevim cim to je, mam aj podlozku, sice namiesot gulatej kostice ma drevenu gulatu ihlicu :) ale vobec sa mi to tak nevlnilo ako na obrazku, len sa mi to rozltacilo cele, a bola z toho placka, skusala som a sparatkom ale nic, mala som hmotu WI, kde robim chybu ? dakujem

Lorna - Re: krásne

Fúha, no neviem.. Akú hmotu používate? Lebo aj na tom záleží. Ja robím kvety zo Smartflexu. A netuším, či aj drevenou guľatou ihlicou sa to dá, neskúšala som.. Asi som veľmi nepomohla..

lucia - Re: Re: krásne

no mala som hmotu white icing, tak neviem, zda sa mi dobra ale toto mi fakt neslo, no asi musim vyskusat este raz, lebo tie kvietky su naozaj krasne :)

silvia - perleť

nádherné kvety ,smiem sa opýtať akú konkrétne perleť používate ?Je to krásne perlové

Lorna - Re: perleť

Ospravedlňujem sa,
nechodím sem do ostatných rubrík často pozerať príspevky. Používam bielu práškovú perleť: http://www.eshop-rychlo.sk/pecieteskamkou/eshop/3-1-POTRAVINARSKE-FARBY/21-2-Praskove-farby-Rainbow-Dust/5/338-RD-prachova-farba-perlova-biela-15g

Alena - jednoduché kvety

Dobrý deň Andrejka.Máte prekrásne práce a aj stránka je veľmi pekná a úhľadná.Chcela by som sa vás spýtať...robila som podľa toho vášho postupu kvetinky,nemala som ale takú vykrajovačku tak som použila dve veľkosti srdiečok.Možno sa to aj trošku na tie vaše prenádherné podobá,ale hlavne by som chcela vedieť ako ich mám pripevniť na drôtik..či na začiatku modelovania alebo až keď kvetinku uschnú....najlepšie by bolo rpiložiť aspom jedno dve foto pre názornosť..istotne by to ocenilo veľa žienok aj na TOM....teda ak by to bolo časov...poprosím vás poslať odpoveď na alena.fedor@gmail.com ....veľmi pekne vám z celého srdca ďakujem za ochotu a odpoveď.Želám krásny deň a ešte veľa veľa krásnych tortičiek.Pečeniu zdar.

eva - užasné

je to opravdova nadhera,v jednoduchosti je krása